En smilende, engasjert og kreativ sjel 

Velkommen! Jeg heter Elisabet og jobber som fotograf + litt til. Jeg fotograferer menneskers store og små øyeblikk på bryllupsdagen i naturlig lys.

Jeg syntes det er viktig for et par å velge en fotograf dere føler dere vel med og som dere stoler på, slik at dere kan konsentrere dere om hverandre på dagen deres! Jeg har etter 5 år som bryllupsfotograf god erfaring med bryllups- og par-fotografering, og tar et bryllupsoppdrag som et stort ansvar og går det i møte med stor entusiasme, kreativitet og glede. Det er en jobb jeg alltid legger meg i selene for å få i havn 100 prosent. Jeg leverer personlige, detaljrike og unike bryllupsbilder slik at dere kan gjennoppleve bryllupsdagen gjennom bildene når dagen er over.

Jeg er en fotograf som kun benytter seg av naturlig lys, elsker detaljebilder og tar lyse, spontane romantiske bilder gjerne med en dæsj farge. Ingen av mine brudepar er vandt med å stå foran kamera, og jeg gir dere instruksjoner på forhånd slik at dere vet hva som er lurt å tenke på når man blir fotografert. Mitt mål er at dere skal få bilder som “oser av dere” som gjør seg stueveggen verdig, og som i et album blir en kjærlighetshistorie som kan gjenfortelles i generasjon etter generasjon.

Når jeg ikke fotograferer er jeg ofte å se på Kjevik Lufthavn hvor jeg jobber som  butikksjef for Deli de Luca. Si gjerne hei om du er på reisefot! 

Ta gjerne kontakt med meg for en prat, eller booking,
send meg en e-post, facebook message, sms eller pling på!
 

Fotografelisabetlarsen på Instagram

 

Using Format